Bli barens mittpunkt med anatomiska implantat

Avkalle

Bli barens mittpunkt med anatomiska implantat

Ibland förtjänar du att ta en paus från vardagens stress och få njuta av en drink eller två i baren. Det är ett fantastiskt sätt att varva ner, få tid att träffa vänner och njuta av ett brett utbud av uppfriskande drycker. Här får du möjligheten att träffa nya människor eftersom barer och krogar lockar många typer av människor. Du kan därför stöta på gamla vänner, vänner du redan har eller helt nya människor och prata om det mesta. Över några drinkar kan du bygga upp relationen med vänner och knyta meningsfulla sociala kontakter. Som du märker bidrar barer till ett socialt liv där vänner och kollegor kan dela en drink i en trevlig atmosfär.

Eftersom barer och krogar är en social miljö vill du säkert bli omtyckt där, särskilt om du går till en bar regelbundet med dina vänner. I takt med den ökade användningen av sociala medier är det många som också vill visa upp sitt sociala liv. Även om ditt värde inte baseras på popularitet är det sista du vill göra att visa dig ensam och osäker inför andra. Oroa dig inte, du kan som kvinna öka din självkänsla mycket med anatomiska implantat som simulerar formen av naturliga bröst.

Skaffa toppmoderna implantat från Motiva

Det råder ingen tvekan om att anatomiska implantat kan hjälpa dig att förbättra din kroppsuppfattning, självkänsla och intimitet. Även om det ibland kan ta lite tid att vänja sig kommer du att få bättre självförtroende. I själva verket börjar de flesta kvinnor att må bättre redan strax efter ingreppet, något som inte är så förvånande med tanke på att den som är nöjd med sitt utseende också kommer att se sig själv i ett nytt och mer positivt ljus.

Fördelen med det stabila och droppformade implantatet från Motiva, Anatomical TrueFixation, är att det både simulerar den naturliga bröstformen och precis som namnet antyder är unikt med att hålla det plats. Det är nämligen rotationsresistent för att säkerställa att implantatet sitter på plats efter ingreppet.

En annan fördel med implantatet är att det har förstärkta silikonflikar som minimerar förflyttning av implantatet. Vidare har det en cellvänlig yta vid namn SmoothSilk som ser till att minska risken för komplikation med kapselkontraktur.

Hitta en Motiva-kirurg snabbt

Via Motivas hemsida har du deras verktyg för att hitta en certifierad Motiva-kirurg snabbt. Du väljer önskat land för att komma fram till alla kirurger som finns där och genom kartan bredvid ser du kirurgers lokalisering. När du hittat en kirurg nära dig klickar du bara på ”Kontakta kliniken” och anger dina kontaktuppgifter tillsammans med meddelande.

Om författaren

kalle administrator