Tajt barbudget i Stockholm

Avivadmin

Tajt barbudget i Stockholm

Stockholm, och Sverige generellt, är inte känt för att vara billigt då det kommer till att ta en drink på ett uteställe. Framför allt utländska besökare brukar höja på ögonbrynen och i viss mån förfäras över priserna men det är absolut inte omöjligt att hitta bra barer till vettiga priser!

Tiki Room

I Vasastan kliver du in i en exotisk miljö med drinkar som får dig att minnas de soliga strandbesöken i KaribienFo. Här blandas drinkar baserade på framför allt rom men för den som föredrar finns andra drycker att välja på, även alkoholfria. Interiören kommer från Hawaii, Fiji och Sverige men oavsett var de kommer ifrån hjälper de den ombonade och unika miljön att omsluta dig och ta dig med till tropiska vidder.

Folkbaren

Invid Folkoperan på Södermalm finner man Folkbaren där ett glas cava kostar omkring halva priset jämfört med många andra barer runt om i stan. Folkligt, stundom trångt och med många möjligheter till givande samtal gästerna emellan.

Morfar Ginko

Södermalmshippa Morfar Ginko erbjuder prisvärda drinkar och andra drycker och när hungern gör sig påmind går man in på systerkrogen Papa Rey Rey som erbjuder plånboksvänlig mat. För den som glömt trimmern hemma finns här även en barbershop.

Om författaren

ivadmin