Tajt matbudget i Stockholm

Avivadmin

Tajt matbudget i Stockholm

Vad som är en tajt budget varierar från person till person men det är helt klart möjligt att äta i Stockholm utan att ruinera hela månadens budget. Man behöver bara vara lite ”om sig och kring sig” och leta rätt på det som känns rätt.

A la Crêpes

Belägen ett stenkast från Medborgarplatsen bjuder restaurangen in dig att njuta av en matupplevelse baserad på det franska köket med en nordisk touch. Här serveras matgaletter som pryds av kött, fisk, ost och grönsaker och efterrättsgaletter som, till exempel, kan ackompanjeras av smörstekta äpplen. Varmt, avslappnat, mysigt, tätt mellan borden och med härlig stämning!>

Hermans

På Södermalm, med en magisk utsikt över vattnet nedanför, serverar Hermans vegansk mat som tar hänsyn till såväl naturen som människorna. Ekologiskt, växtbaserat, återvunnet avfall, miljövänliga kläder för personalen och miljömärkt el är bara några av de inslag som talar för ägarnas vurm om vår planets välbefinnande. Här kan du äta en rustik och god buffé som håller dig mätt länge. När maten gjort dig lite trött kan du slänga dig i en av hängmattorna i den gröna trädgården och fortsätta njuta av utsikten.

Picknick

Besök en av de fina saluhallarna och bege dig ut i någon av de många parkerna. Eller ta dig upp på en bergsknalle såsom Skinnarviksberget. Njut!

Om författaren

ivadmin